Tavallista (fitness) elämää?

Tavallista (fitness) elämää?

7.9.2015

Kehonhuoltoa ja yhteistyökumppaneita

Moikka!

Tänään on vuorossa vakavampaa aihetta. Itsestään ja hyvinvoinnistaan kun yrittää pitää huolta ja väittää tekevänsä tätä fitness-hässäkkää sen hyvinvoinnin takia, niin tähän asti näistä mun puheista on puuttunut pohja.

Juujuu, syönhän mä suhteellisen tarkasti optimaaliseksi laskettua ruokavaliota ja liikun hiki päässä salilla. Mutta kuka pitää huolta siitä, että mun lihakset pysyy vastaanottavaisina sille treenille, kuka pitää huolta siitä, että lihasjumit ei estä mua kävelemästä suorassa tai saamasta tuntumaa myös sinne heikommalle puolelle selkää?

Tähän mennessä mä en ainakaan ollut se, joka siitä olis pitänyt huolta - satunnaisia foamroller- hetkiä tai puolihuolimattomasti tehtyjä venyttelyhetkiä lukuunottamatta. Mutta totuus oli se, että ne venyttelyhetket jäi lyhyiksi siksi, että lihakset alkoi olla jo sen verran jumissa ettei se venyttely oikein enää tuntunut kivalta.

Miten tilanne korjataan? Miten kroppa saataisiin taas kuntoon, jumit auki ja jopa hengitys kulkemaan paremmin taas?

No arvaatte varmaan jo vastauksen! Löysin sattumalta ihan älyttömän hyvän urheiluhierojan, joka vaikuttaa täällä Oulun alueella ja hieroo omassa kotonaan ihan päästä varpaisiin, kirjaimellisesti!

Hyvät naiset ja herrat, saanko esitellä ensimmäisen yhteistyökumppanini: 
Urheiluhieroja Esko Tihinen!



Esko tuli vastaan tuolla turuilla ja teillä, ja kyseli sitten sattuisinko tietämään ketään joka olis hierojan tarpeessa. Ai tiesinkö?? :D Ilmoittauduin saman tien ja varattiin mulle heti aika Eskon käsittelyyn. Ensimmäisellä kerralla tsekattiin tooosi tarkkaan kaikki mistä mä en oikeastaan ymmärtänyt muuta kuin sen, että mulla on selässä joku nikama sellaisessa asennossa, että ei ole ihme että selkä tulee kipeäksi. Sitä hoidetaan nyt kotitehtävillä, ja hierontaa jatketaan joka toinen viikko joko ylä- tai alakropalle, molemmille vuorotellen. Ensimmäisellä kerralla hierottiin kaksi tuntia ja Esko tosiaan kävi läpi aivan kaikki varpaista (en vitsaile!) sormenpäihin ja päänahkaan saakka ja aivan kaikki siltä väliltä! Olihan kuulkaa höpö olo sen jälkeen, kun liikeradat vapautui ja koko kroppa rentoutui täysin! 

No nyt jos joku täällä Oulun alueella kiinnostui, niin laitan tähän Eskon yhteystiedot. En voi kuitenkaan korostaa tarpeeksi kehonhuollon merkitystä, ja koska kropassaan joutuu asustelemaan sinne viimeiseen päiväänsä saakka, siitä kannattaa pitää huolta oikeasti. Älä jää yksin niiden jumien ja kirraavien jäsenten kanssa, kun tässä on taitava kaveri joka auttaa ihan varppina niissä ja sellaisissakin ongelmissa mistä et välttämättä edes tiennyt! :) 

Oulun alueella siis silmät auki ja korvat hörölle! 

Hierontapalvelu Tihinen :  
Perinteinen hieronta / Urheiluhieronta / Intialainen päähieronta
Esko Tihinen
Peikontie 2 D 43, 90550 Oulu
KOULUTETTU HIEROJA
Urheiluhieroja, Liikunnanohjaaja,
kapt evp
040 5211601
esko.tihinen@gmail.com

Hieronnalla voi saada apua päänsärkyyn, käsien tikkuiluun, niskan jäykkyyteen, ristiselän vaivoihin, issiasvaivoihin, ja moneen muuhun vaivaan. Siitä on apua myös esim. lihasjännityksen ja säryn poistamiseen. 

Jos nyt tunnistit itsesi näistä, niin mulla on hyviä uutisia: 

Syyskuun aikana ajan varatessa Eskolle pääsee 30€ tuntihintaan, siis normihinnasta (40€/h) 25% pois! 

(Ei se kyllä normihintaisenakaan ole päätä huimaava tuo, kun apu on niin iso!) Mä kyllä suosittelen lämpimästi Eskoa kaikille, jos vaan täällä päin asutte niin soittakaahan ja varatkaa aika ennen ku kaikki muutki hoksaa miten hyvä se on ja buukkaa sen kalenterin ihan täyteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ota kantaa! Anna palautetta!
Anna palaa!